söndag 21 mars 2010

Hundträning

Oj, vilken dag... slutade jobba vid 10 tiden hem bytte om, trodde de skulle bli lite träning som vanligt. Sen visade de sig att vi var 5 ekipage, körde ca en halvtimma * 2 på varje hund. Det är ju väldigt roligt att se andra som har kommit VÄLDIGT mycket längre än en själv. Men samtidigt lite frustrerande, "kommer vi verkligen ha kommit så långt när Izza är 2 år..." osv. Men vad sjutton! Lennart och Divis gör stora framsteg i framförgåendet och Divis överhuvudtaget har lyft sig något fruktansvärt i träningen.

Sen hade jag ju inte planerat att de skulle ta så lång tid som de nu gjorde idag, så lennart dyker upp efter en stund (3timmar) och säger: vad sägs om kotletter och potatissallad? TOPPEN! vrålhungrig, så han langar fram grillen och allt, första grillat i år! DET VAR SUPERGOTT!

ÅÅÅÅÅÅ vad roligt det är med hund nu när jag har fått tillbaka träning och tävlingssuget! Nu ska vi tävla!!! LADDA LADDA LADDA!

Sen prata jag med Therese igår och hon och hennes lykke (tollarbos) det startade i lydnads 1-an för första gången och fick ett slutpoäng på 189p!!! SUUUUPER GRATTIS! DET GILLAR VI.

nu skall jag skriva träningsschema!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar